A „Vidék Minősége – Éltető Balaton-felvidék” védjegy

A „Vidék Minősége” („Rural Quality”) nemzetközi védjegy egyes európai régiók, térségek különleges minőséget képviselő vállalkozásainak megkülönböztető védjegye. (www.videkminosege.hu)

 

Tündérsziget , egy romantikus hely a nagyinál

Szilvi és Laci, a nagyi receptjei alapján készült finomságokat kínálnak a hangulatos reggelizőjükben, mely egész nap a vendégek, turisták, családok rendelkezésre áll.

A  hangulatos teázó különleges színfoltja Tihany kínálatának. Aki betér hozzájuk egy igazi Tündérszigeten érezheti magát.  Étlapukon helyben készített finomságokat találhatunk, amiket a nagyi receptje alapján készített lekvárokkal, fűszerekkel ízesítenek melyeket szintén saját teákkal, szörpökkel kínálnak igazi romantikus környezetben.

Szilvia és Laci elhivatottsággal, hittel, szakmai tudással és kreativitással egy különleges helyett teremtett, ahová érdemes betérni és megkóstolni a helyben készült finomságokat, melyek Szilvia nagymamájának a receptjei alapján készülnek. A termékeket őstermelőként, kistermelőként állítják elő, saját gyümölcsükben termett gyümölcsökből készítik a lekvárokat és szörpöket, levendulaültetvényük és egyéb gyűjtött, gyógy és fűszernövényeket is használnak. Étlapjukon különleges sütemények, kalácsok, gluténmentes péksütemények, teák, szörpök mellett, helyi termelők termékei is megtalálhatóak.

Tündérsziget ART Kft. minőségi kínálatával, a helyben készült élelmiszerekkel, a műemléki épületükkel és a természet tiszteletével kapcsolódik a zöld turisztikai kínálathoz. Gyermek- családbarát szolgáltatásuk, környezettudatos szemléletük és erős térségi együttműködéseik példaértékűek